ثبات طولانی و نوسانات مقطعی در بازار املاک کانادا

664

ثبات طولانی و نوسانات مقطعی در بازار املاک کانادا

یکی از مسائل مهم مرتبط با بازار دکوراسیون داخلی ساختمان ( از جمله فروش انواع کفپوش pvc و پارکت لمینیت ) رونق یا رکود در بازار مسکن است. بنگاههای املاک میتوانند با عملکرد مناسب, نقش بسیار مثبتی در این بازار داشته باشند.

بهمین جهت استفاده از تجربیات بنگاههای املاک در سایر کشورها در مدیریت بازار مسکن, میتواند ایده های مناسبی برای پیشرفت در اختیار همکارانشان در ایران بگذارد. ما ذیل مبحث مدیریت خواهیم کوشید درباره سایر مسائل مدیریت ( از جمله مسائل کسب و کار در شرایط گوناگون ) به تفکیک و بیشتر گفتگو کنیم.

هفته نامه ” آتش” چاپ کانادا, در شماره 21 دسامبر 1916 خود طی یادداشتی با بررسی وضعیت معاملات املاک در کانادا نتیجه میگیرد که این بازار عموما دارای ثبات, اما گاها همراه با نوسانات کوتاه مدت بوده است. مهمترین راهنمائی هفته نامه به خوانندگان, ضرورت عدم تعجیل در معامله و نیز دقت در معاملات در زمان نوسانات تند بازار مسکن است.

این هفته نامه ضمن این نتیجه گیری کلی که ” . . . بازدهی بالای بازار املاک در طولانی‌مدت ثابت شده و احتمالا قابل پیش‌بینی است که این بازار در آینده نیز بازدهی بالایی داشته باشد . . . ” , توصیه جالبی نیز برای علاقمندان سرمایه گذاری در بازار املاک دارد : ” . . . برای خرید املاک صبر نکنید، مسکن را بخرید و صبر کنید . . . “

از دیگر نکات جالب دیگر یادداشت تاثیر متقابل میزان و نرخ بهره و دارائی های مردم در استقبال یا افت خرید و فروش و نتیجتا دوران های افت و خیزهای تند قیمت در مقاطع معین است : ” . . . واقعیت این است که فعالیت بازار  مسکن می‌تواند در بازه‌های زمانی کوتاه‌مدت بسیار نوسان داشته باشد. برای مثال این بازار در یک بازه زمانی چهارساله، عوامل موقت مانند نوسان در عرضه و تقاضا (که همراه با نوسان‌های معمول اقتصادی به‌وجود می‌آید) و همچنین سایر عوامل ناپایدار کلان اقتصادی را نشان می‌دهد. بررسی شاخص‌های تاریخی بازار مسکن در بافت چنین عواملی مهم است . . . “

در این یادداشت از جمله میخوانیم : ” . . . این نکته را نیز باید متذکر شد که نرخ وام از سال 1984 به شکل قابل توجهی کاهش یافته است و این امر (همراه با افزایش میزان درآمد) توانایی خریداران برای گرفتن وام را افزایش داده است. در نتیجه، خریداران می‌توانستند به مرور زمان مسکن‌های گرانقیمت‌تری خریداری کنند. این توانایی به نوبه‌ی خود بر افزایش میانگین قیمت‌ها تاثیر گذاشته است . . . “

متن کامل یادداشت را میتوانید در شماره مربوطه هفته نامه ” آتش “, مطالعه فرمائید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.