اطلاعیه

نخستین هدف از ایجاد سایت فنی – تخصصی ” بهفرم کفپوش”, آشنائی عمومی به مناسبترین برندهای کفپوش pvc و کفپوش لمینت موجود در بازار ایران از نظر قیمت و کیفیت می باشد. در همین ارتباط بهترین نصاب های کفپوش pvc و لمینیت را خدمت مصرف کنندگان, فروشگاههای تزئیناتی و واردکنندگان محترم معرفی خواهیم نمود. منظور ما آن دسته از نصابهای کفپوش است که بجهت نظم در کار, تعهد در قول و قرار و انصاف در ارائه خدمات و سرعت اجراء در این صنف شناخته شده تر می باشند. اما هدف اصلی ما از ایجاد سایت ” بهفرم کفپوش”, ارتقاء سطح دانش عمومی درباره انواع کفپوش هاست تا بدین ترتیب مصرف کنندگان با اطلاع و آگاهی مناسبرین کفپوش ( از نظر جنس, رنگ, قیمت تمام شده و . . . ) را برای محیط منزل خود, اداره, مدرسه و غیره انتخاب نمایند. بهمین منظور ما در سایت ” بهفرم کفپوش”, شما را اطلاعات کامل درباره جنس, مزایا و معایب و نحوه صحیح زیرسازی و نصب انواع فرش, موکت, موزائیک, سنگ, سرامیک و . . . نیز آشنا خواهیم نمود.

معرفی انواع کفپوش

کفپوش پی وی سی(pvc) :

کف‌پوش‌هایی که ما آنها را به‌عنوان کفپوش های وینیل یا پی‌وی‌سی می‌شناسیم پایه‌شان پلی وینیل کلراید است. کفپوش پی‌وی‌سی نخستین بار در نمایشگاه توسعه قرن ۲۰ در شیکاگو به نمایش گذاشته شد. نخستین بار در اوایل دهه ۵۰, کارخانه پلاستر کفپوش های pvc را تولید و وارد بازار ایران کرد. این کفپوش بشکل موزائیک و در ابعاد ۲۰ * ۲۰ سانت عرضه میشد. با فاصله کمی کفپوش های رولی هم وارد بازار شد.

کفپوش رول

کفپوش رول

کفپوش های پی وی سی عموما شامل دو لایه اند. سطح زیرین این کفپوش ها از pvc و بخش رویه آن از جنس فیلم است که در واقع رنگ و طرح کفپوش را بوجود می آوردبرخی از انواع مرغوبترکفپوش pvc علاوه بر دو لایه فوق دارای یک لایه UV است که جهت محافظت سطح روئی کفپوش در مقابل اشعه ماورای بنفش نور خورشید بخش نهائی رویه کفپوش را تشکیل داده و باعث ثبات قابل توجه  رنگ کفپوش در معرض آفتاب میگردد.

لایه های گوناگون یک کفپوش پی وی سی مرغوب

اغلب کفپوش ها دارای عرض ۱۵ و طول ۹۰ سانت می باشند. بسیاری از کفپوش ها  امروزه دارای رویه طرح چوب می باشند که باعث میشود کار تمام شده مشابه کف پارکت و لمینیت بنظر برسند. ضخامت کفپوش های تایل در بازار معمولا ۲ و ۳ میلیمتر است.از مهمترین مزایا کفپوش پی وی سی که می توان اشاره نمود،از لحاظ رنگ و طرح شبیه پارکت و لمینت هستند.  قیمت مناسب تری دارند براحتی نصب و تعویض میشوند از مقاومت خوبی برخوردارند وعاری از بسیاری از مشکلات سایر پوشش های کف می باشند. دربرابر آب مقاوم هستند و براحتی در آشپزخانه هم مورد استفاده قرار میگیرند. نیازی به واکس و ساب نداشته, خطر آتش سوزی ندارند.

کفپوش لمینت:

از عمر لمینت یا پارکت لمینت بیش از ۳۰ سال نمی گذرد. نخستین بار کفپوش لمینت در سال ۱۹۷۷ میلادی توسط یک کمپانی سوئدی به نام پرستورپ (perstorp) و تحت نام تجاری، Pergo معرفی گردید. یکی از دلایل تولید لمینیت پائین آوردن هزینه تولید و نیز ملاحظات زیست محیطی و نیاز جوامع و کره زمین به حفظ و نگهداری جنگل ها بوده استلمینت از جنس HDF یا الیاف فشرده چوب می باشد که بسیار به پارکت شبیه است ولی مستقیما از چوب درخت ساخته و تولید نمیشود. برای نصب لمینت برخلاف پارکت بجای چسب از شیارهائی استفاده میشود که به آن کلیک میگویند. کلیکها که بصورت نر و ماده برش خورده, در هم چفت شده و به آسانیی از هم جدا نمیشوند. بر خلاف پارکت که نسبت به رطوبت حساس است و در درازمدت ممکن است دچار باصطلاح تاب گردد, رویه لمینیت در  مقابل رطوبت مقاومت معینی داشته و به این ترتیب راحت تر میتوان آنرا نظافت کرد.

پارکت چوبی:

اولین کفپوش های پارکت در سال ۱۸۶۴ و در کاخ ورسای استفاده شد و به تدریج بعنوان بهترین پوشش کف, جایگزین سنگ مرمر گردید. پارکت به کفپوش های چوبی گفته میشود که معمولا از درختانی مثل کاج و صنوبر یا افرا و بلوط استحصال میشوند. نوع چوب, تعیین کننده قیمت آن است.پارکت ها از انواع قدیمی کفپوش بوده که همیشه زیبایی را از طبیعت به خانه شما می آورد . پارکت ها را به کف اتاق میچسبانند وبعد از نصب روی آن را ساب و سپس لاک میزنند تا صاف و صیقلی شود.پارکت ,ساب

پارکت ساب خورده

پارکت,راه پله

پارکت روی راه پله

مهمترین معایب پارکت: رطوبت دشمن این کفپوش بوده و باعث تورم سطح آن میشود. اتصال پارکت به کف کامل نبوده و اغلب بعد از مدتی اصطلاحا به صدا می افتد. پارکت با وجود مزایای معین, از جمله عایق بودن و زیبائی, بجهت گرانی و نیز به سر و صدا افتادن مشکلاتی دارد. یکی از دلایل ابداع و رایج شدن انواع لمینیت, همین دو مشکل اخیر پارکتت بوده است. اجرای لمینیت بر خلاف پارکت  دارای قیمت مناسبتر بوده, نصبش هم برخلاف پارکت زمانبر نیست.